Wanborden met een knipoog: sprekende teksten in kleurrijke lijst

Een wandbord met leuke tekst aan de muur kan een interieur net even dat extra’s geven. Wat meer huiselijke sfeer, wat speels en vaak ook een leuke conversatiegesprek. Spreuken land heeft een breed assortiment aan wanborden. Leuke teksten, soms met een knipoog, in kleurrijke lijst en met speels design. Een wandbord met tekst kan leuk zijn op kantoor, in het kleinste kamertje maar ook leuk als persoonlijk cadeau of relatiegeschenk wanneer je een boodschap of hint aan iemand wilt geven.

Wandborden aanbieding

Momenteel hebben wij een mooie wandbord aanbieding. Wanneer u meerdere wandborden met tekst koopt krijgt u staffelkorting. Hoe meer u koopt hoe voordeliger u uit bent. Deze aanbieding is uitermate geschikt als u meerdere personeelsleden, collega’s of andere relaties een zelfde boodschap of knipoog wilt geven. Natuurlijk is de staffelkorting ook gewoon leuk als u kantoorruimte of toilet wat meer sfeer wilt geven. Met een aantal verschillende teksten aan de muur heb je in ieder geval altijd een gespreksonderwerp of aanknopingspunt als het om werkzaamheden gaat.

Wandborden voor advocaten, managers en andere beroepen

In onze collectie spreuken c.q. wandborden met tekst vindt u teksten die kunnen slaan op verschillende beroepsgroepen. Veel aangehaalde beroepen in ons assortiment; advocaten, juristen, managers. Verder hebben wij veel over financiƫn, levenslessen en natuurlijk gezegden, spreekwoorden en andere tegeltjeswijsheden. Ons assortiment is ook te vinden op bol.com. Daar mist u echter wel onze speciale staffelaanbieding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *