Over Spreukenland

wie-lichtjes-strooit-doet-de-wereld-glanzen (1)

Spreukenland®

Sprekende levenswijsheden uit hoofd en hart gegrepen, voor u vereeuwigd in spreuken en gezegden door bekende kunstenaars. Spreukenland® brengt bekende en minder bekende spreuken en gezegden op de markt, met medewerking van bekende kunstenaars zoals Tali Farchy,  Arnoldi en vele anderen.

Spreuken

Het zijn korte en krachtige uitspraken die een waarheid of wijsheid bevatten. Ze bestaan vaak uit twee delen, waarbij het eerste deel een oorzaak of voorwaarde beschrijft en het tweede deel een gevolg of conclusie is.

Vormgeving

Spreukenland wil meer voor u zijn dan tekst op een bordje. Met een knipoog, een eigentijdse materiaalkeuze en vormgegeven met aandacht voor mens en milieu zijn ze een sieraad om te geven of te krijgen ze past in menig huis, kantoor of bedrijf.

Ideeënbus

Spreukenland beschikt niet alleen over een groot programma Nederlandse, maar ook streekgebonden spreuken. Heeft u een idee? Voor de draad ermee! Verras ons wij verrassen u als hij kort, krachtig en uniek is. 

Verpakking

Alle spreuken zijn per stuk in blister en een kartonnen over doos verpakt. Een aangebroken blister verpakking komt niet voor creditering of retour in aanmerking.

Verzending

De bij Spreukenland bestelde spreuken vallen tijdens het vervoer onder verantwoordelijkheid van Spreukenland. 

“Vragen staat vrij”

Voor vragen neem gerust contact op met de klantenservice