Over ons

Sprekende levenswijsheden uit hoofd en hart gegrepen, voor u vereeuwigd in spreuken en gezegden doorbekende kunstenaars.

 

Spreukenland

Brengt bekende en minder bekende spreuken en gezegdenop de markt, met medewerking van bekende kunstenaars zoals Tali Farchy, Arnoldi en vele anderen.

 

Spreuken

Het zijn korte en krachtige uitspraken die een waarheid of wijsheid bevatten. Ze bestaan vaak uit twee delen, waarbij het eerste deel een oorzaak of voorwaarde beschrijft en het tweede deel een gevolg of conclusie is.

 

Vormgeving
Spreukenland wil meer voor u zijn dan tekst op een bordje. Met een knipoog, een eigentijdse materiaalkeuze envormgegeven met aandacht voor mens en milieu zijn ze een sieraad om te geven of te krijgenze past in menig huis, kantoor of bedrijf.

Ideeënbus
Spreukenland beschikt niet alleen over een groot programma Nederlandse, maar ook streekgebonden spreuken. Heeft u een idee? Voor de draad ermee! Verras ons wij verrassen u als hij kort, krachtig en uniek is.

 

Verpakking
Alle spreuken zijn per stuk in blister en een kartonnen overdoos verpakt. Een aangebrokenblister verpakking komt niet voor creditering of retour in aanmerking.

 

Verzending
De bij Spreukenland bestelde spreuken vallen tijdens het vervoer onder verantwoordelijkheid van Spreukenland.

 

Contact

E-mail: info@spreukenland.nl     – of      038 – 2000 355


 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *